Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Hradečtí Lvi dostali od Indiánů z Plzně pět branek. Jediný gól východočechů vstřelil Hronek

Hradecký Mountfied podlehl ve včerejším domácím utkání Plzni po výsledku 1:5. Západočeši vedli už po téměř půlminutě hry. Jen krátce po polovině základní hrací doby byl rozdíl ve skóre už čtyřbrankový. Hradeckým chyběla efektivita.

Hradecká soupiska nedoznala změn už třetí utkání v řadě. Do souboje s Plzní nastoupily formace ve stejném složení, jako proti brněnské Kometě a Bruslařům z Mladé Boleslavi. V brance byl už potřetí za sebou Marek Mazanec.

Plzeň přijela do Hradce jen s deseti útočníky, už po 22 vteřinách se dostala do vedení díky Milanu Gulaši. Další střela do brány Lvů padla v čase 7:39. Postaral se o ni Peter Čerešňák. Tři minuty nato následovala střela plzeňského Budíka, který je pardubickým odchovancem.

Uplynulo devatenáct vteřin a hřebínek srazil Indiánům Filip Hronek. Trefil se mezi betony Frodla přesně umístěnou ranou a snížil stav na 1:3. To byla ale jediná branka, kterou hradečtí dali.

Další dvě branky nasázeli v průběhu druhé třetiny plzeňští Suchý a Budík. Východočeši se ale vzdát nechtěli. Hokej doplnili ještě větší bojovností. Ani ve hře pět na pět, ani v přesilovce ale neskórovali.

V poslední třetině branky nepadly

Nervy i emoce hradeckých hokejistů po přestávce pracovaly. Podepsalo se to i na několika zbytečných faulech. Sebrali si tím možnost soupeře víc zatlačit v jeho obranném pásmu.

Plzeň si připsala tři body za vítězství. Hradec už pátou porážku z posledních šesti utkání. Plzeň je v tabulce druhá, bodově se ale dotáhla na vedoucí Třinec. Mountfield je šestý.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, Plzeň, prohra, FC Viktoria Plzeň, Filip Hronek, Hradec, FK Mladá Boleslav, HC Kometa Brno, Marek Mazanec, Peter Čerešňák, HC Oceláři Třinec, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Lvi dostali od Indiánů z Plzně pět branek. Jediný gól východočechů vstřelil Hronek  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.