Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Lvi porazili v odvetě Oceláře 3:2. Na postup to ale nestačilo

Hokejisté hradeckého Mountfieldu odjížděli do Třince s velmi malou šancí na obrat. První čtvrtfinálové utkání Generali Česká Cupu prohráli 1:7. Aby souboj zdramatizovali a postoupili do semifinále, potřebovali vstřelit minimálně 6 branek. To se nepodařilo. Hradečtí zvítězili těsně 3:2. Do další fáze play off tak zamíří Oceláři.

Po prvním utkání, kdy Mountfield pod Bílou věží utrpěl debakl, museli trenéři sáhnout ke změnám v sestavě. V bráně zůstal Marek Mazanec, v obranných řadách nahradil Michaela Gaspara Jeremie Blain, který odehrál za Hradec svoje premiérové utkání.  

Třinec vstoupil do zápasu aktivně, hradečtí ale chtěli odčinit úvodní prohru a v čase 10:11 už šli do vedení díky střele Vladimíra Růžičky. Ve druhé třetině se hra zdramatizovala. Oceláři srovnali, ale Lvi bleskově odpověděli. Do vedení 2:1 je vrátil Filip Pavlík.

Další branky obou celků padly ve třetí třetině. O tu vítěznou se postaral Radek Smoleňák. I přesto, že Hradec vyhrál 3:2 se z postupu se radovali Oceláři.

Ohodnoť článek

Foto Facebook.com /MountfieldHK

Štítky Mountfield HK, Oceláři Třinec, play off, Generali Česká Cup, HC Oceláři Třinec, Mountfield Hradec Králové, Generali Česká pojišťovna, FC Hradec Králové, Marek Mazanec, Michael Gaspar, Vladimír Růžička, Filip Pavlík, Radek Smoleňák, Bílá věž (Hradec Králov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lvi porazili v odvetě Oceláře 3:2. Na postup to ale nestačilo  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.