Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

ČPP aréna Mountfieldu má nový sektor na sezení. Novinkou jsou i místa na přímo u hrací plochy

Hokejová aréna v Hradci Králové připravila do letošní sezóny řadu novinek. Po instalaci nových skyboxů nebo míst přímo u ledu vznikl letos nový sektor na sezení. Ten se nachází mezi sektory A a prostorem určeným pro hosty. Dočasně ponese označení Q, do budoucna počítá klub s přejmenováním jednotlivých sektorů.

Zimní stadion v Hradci Králové se dlouhodobě potýká s nedostatkem míst k sezení. Nové sedačky jsou tak v sektoru, který ještě v loňské sezóně fungoval jako sektor na stání.

„Instalací sedadel vedle prostoru pro hosty reagujeme na dlouhodobý nedostatek míst na sezení. Několik posledních sezón se nám daří naplňovat tribuny pro sedící diváky a v drtivé většině zápasů nám zaplněnost sektoru na stání nepřevýší 60 %. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli pro výstavbu nové tribuny na úkor prostoru pro stání, do kterého by se i nadále fanoušci měli pohodlně vejít,“ říká marketingový manažer Aleš Havel.

V novém sektoru najde sezení 96 fanoušků, kteří budou v modré nebo zelené cenové kategorii. Všechna místa v hale byla zároveň přepočítána a kapacita ČPP Arény zůstává 6890 míst

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky ČPP, aréna, Mountfield, Hradec Králové, novinka, sektor, sezení, hokej, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ČPP aréna Mountfieldu má nový sektor na sezení. Novinkou jsou i místa na přímo u hrací plochy  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.