Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fanoušci přispívají hradeckému Mountfieldu. K penězům musí vyplňovat darovací smlouvy

Fanoušci hokeje v Hradci Králové nechtějí nechat svůj klub na holičkách. Pořádají proto veřejné sbírky, vybírají vstupné na virtuální zápasy nebo poskytují finanční dary. Klub však upozorňuje, že vše musí proběhnout v mezích zákona. Fanoušci tak musí podepisovat darovací smlouvu.

„Vzhledem k tomu, že se chceme a musíme chovat zodpovědně a dle nastavených pravidel, je velmi těžké najít vhodný způsob, jak by mohla vypadat ta správná forma fanouškovské podpory,“ píše klub na svém webu. 

Celou situaci Mountfieldu řešilo vedení klubu s právníky, kteří našli jedinou možnost, která přichází v úvahu. A to takzvanou darovací smlouvu. 

„Rychlou a jedinou správnou formou podpory je poskytnutí daru na základě vyplnění darovací smlouvy,“ pokračuje klub na svém webu. Tu najdete na tomto odkazu

Smlouvu musí fanoušek poslat klubu

Aby bylo vše v naprostém pořádku, musí fanoušek tuto smlouvu vyplnit, naskenovat a elektronicky poslat. „Může jí i vytisknout a poslat na adresu klubu,“ píše vedení Mountfieldu. Klub jí podepíše a pošle zpět.  

Až poté je možné poskytnou hokejovému klubu v Hradci Králové finanční podporu. Ta musí být zaslána na konkrétní bankovní účet.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky smlouva, darovací smouva, hokej, dar, finance, fanoušci, podpis, Mountfield, Hradec Králové, Mountfield Hradec Králové, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci přispívají hradeckému Mountfieldu. K penězům musí vyplňovat darovací smlouvy  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.