Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Šéf Mountfieldu HK Schön zastavil hráčům výplaty, žádá si vysvětlení

Prezident hokejového klubu Mountfield Hradec Králové Miroslav Schön se rozhodl pozastavit výplaty hráčům. I přesto, že jeho svěřenci třikrát v řadě vyhráli, tak prezident klubu není spokojený s hrou Východočechů a žádá si vysvětlení.

S informací přišel isport.blesk.cz. Podle prvotních informací se Miroslav Schön rozhodl, že hráči nedostanou peníze již za prosinec, alespoň prozatím. Důvodem byly neuspokojivé výsledky, špatné výkony a propad tabulkou. 

I proto se rozhodl šéf klubu před semifinálovým duelem ligy mistrů k hráčům promluvit a vyříkat si s nimi špatné herní období, v němž měli Východočeši jen pětibodový náskok před předposledním týmem extraligy, navíc doma ztratili body s týmy, které měly výrazně horší herní období, i přesto dokázali na východě Čech uspět. 

Situace se sice zlepšuje, Hradec porazil Pardubice, Spartu i Brno, nicméně osmé místo, kdy mají hráči z pod Bílé věže jen jednobodový náskok před Zlínem, není pro ambiciozního šéfa Mountifeldu ideální postavení. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountffield HK, hokej, Hradec Králové, Miroslav Schön, Mountfield Hradec Králové, HC Dynamo Pardubice, HC Sparta Praha, HC Kometa Brno, PSG Zlín, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šéf Mountfieldu HK Schön zastavil hráčům výplaty, žádá si vysvětlení  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.