Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Novou posilou hokejistů Hradce Králové je útočník Žejdl, možná přijde i Vondrka

Útočník Lukáš Žejdl je novou posilou hokejistů extraligového Hradce Králové. Na východ Čech se přesouvá na hostování do konce sezony z Mladé Boleslavi. Oba kluby o jeho příchodu do týmu Mountfieldu informovaly na svých webech.

Osmadvacetiletý mostecký rodák Žejdl se v královéhradeckém týmu opět shledá s koučem Vladimírem Růžičkou, který ho dlouho vedl v pražské Slavii. V posledních sezonách hájil barvy Mladé Boleslavi, v tomto ročníku nastoupil do 13 zápasů, připsal si dva góly a stejný počet nahrávek. Celkem odehrál v extralize 375 utkání, na kontě má 80 branek a 101 asistencí.

"Lukáš Žejdl přichází na základě požadavku sportovního vedení klubu. Je to velký a silný centr, kterého především Vláďa Růžička dobře zná. Lukáš je v tuto chvíli po zranění, trénuje naplno a pevně věříme, že se brzy dostane do dobré formy a pomůže nám zlepšit naši produktivitu," prohlásil generální manažer Východočechů Aleš Kmoníček.

"Lukáše znám velmi dobře z působení ve Slavii, kde jsme spolu hráli. Vláďa Růžička ho navíc trénoval, takže o něm víme de facto všechny potřebné informace. Je to velmi dobrý bruslař, který je silný na puku. Z centrů, kteří byli momentálně na trhu k dispozici, je podle nás Lukáš nejlepší volba. Doufáme, že bude přínosem," dodal sportovní manažer Jaroslav Bednář.

Autoři | Foto bkmladaboleslav.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, Hradec Králové, Žejdl, Lukáš Žejdl, Mountfield Hradec Králové, BK Mladá Boleslav, Česko, hokejista, HC Slavia Praha, Vladimír Růžička, Aleš Kmoníček, Jaroslav Bednář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novou posilou hokejistů Hradce Králové je útočník Žejdl, možná přijde i Vondrka  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.