Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Útočník Rudolf Červený odchází z Hradce, zamíří do Slovanu Bratislava

Osmadvacetiletý útočník hradeckého Mountfieldu odchází. S takovou zprávou přišlo vedení klubu. Zkušený hokejista využil výstupní klauzule ve smlouvě a odchází do KHL, konkrétně do Slovanu Bratislava.

Červený, který do Hradce přišel v červenci 2013, odehrál v české nejvyšší soutěži 413 zápasů, ve kterých vstřelil 84 branek a zaznamenal 77 asistencí. V základní části i play off byl v uplynulé sezoně druhým nejproduktivnějším hráčem týmu.

„V prvé řadě bych chtěl Rudovi poděkovat za vše, co pro náš klub za dobu svého působení v Hradci udělal. Je to výborný hokejista, a proto mu přeji, aby se v KHL uplatnil. Pro nás jakožto klub to znamená sehnat produktivního hráče, který by ho mohl nahradit. Na tom se sportovním manažerem Jardou Bednářem intenzivně pracujeme,“ řekl generální manažer klubu Aleš Kmoníček.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky hokej, Mountfield HK, hráči, extraliga, HC Slovan Bratislava, Rudolf Červený, Kontinentální hokejová liga, Mountfield Hradec Králové, Aleš Kmoníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník Rudolf Červený odchází z Hradce, zamíří do Slovanu Bratislava  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.