Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Hokejisty Hradce trápí krize. Představenstvo klubu oznámilo konec jednoho hráče, trenérská lavička se nezmění

Včera odpoledne zasedalo hokejové představenstvo Mountfiledu Hradec Králové, které reagovalo na nepřesvědčivé výkony klubu v posledních utkáních. Situace ohledně trenérské čtveřice zůstává i nadále neměnná. Tomáš Martinec i Vladimír Růžička zůstávají v roli hlavních trenérů, ale oba již mají rozdělené role.

Realizační tým zůstává beze změn. "Rozhodující kompetence v přípravě na utkání a v tréninkovém procesu bude mít Tomáš Martinec, koučování zápasů bude v rozhodující kompetenci Vladimíra Růžičky," napsal klub na svém profilu.

V hráčském kádru došlo ke dvou změnám. Kufry balí američan Conor Allen, který na zkoušce pod Bílou věží neuspěl. Do Hradce se naoapk vrací Lukáš Vopelka, jenž strávil dva měsíce na hostování ve Vítkovicích. 

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, Fanoušci, Hradec Králové, hokej, představenstvo, Lukáš Vopelka, Vladimír Růžička, Tomáš Martinec, Mountfield Hradec Králové, Conor Allen, HC Vítkovice Ridera, Bílá věž (Hradec Králové)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisty Hradce trápí krize. Představenstvo klubu oznámilo konec jednoho hráče, trenérská lavička se nezmění  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.