Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Postup i bez boje. Poprvé v historii se hokejisté Hradce probojovali do playoff ligy mistrů

Hradečtí hokejisté si zahrají play-off hokejové ligy mistrů. O jejich postupu rozhodla výhra Frölundy, která vyhrála na ledě Cardiffu. Svěřenci Tomáše Martince po předchozích dvou nezdarech tak okusí vyřazovací boje prestižní hokejové soutěže.

Mountfield HK čeká v rámci základní skupiny Champions Hockey League ještě jedno utkání proti Grazu, nicméně výsledek tohoto utkání už na postupu Hradce už nic nezmění. 

„Jsem velmi rád, že se nám podařilo splnit první sezónní cíl. Rád bych poděkoval hráčům, realizačnímu týmu a především všem našim skvělým fanouškům za podporu a pevně věřím, že jsme ještě v této soutěži neřekli poslední slovo,“ řekl generální manažer Mountfieldu HK Aleš Kmoníček pro klubový web. 

Jméno osmifinálového soupeře se Východočeši dozví v pátek 18. října v Helsinkách, kde proběhne los vyřazovací fáze.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, Hradec Králové, hokej, postup, liga mistrů, Tomáš Martinec, Cardiff, hokejista, Mountfield Hradec Králové, Jokerit Helsinky, Aleš Kmoníček, Štýrský Hradec

Postup i bez boje. Poprvé v historii se hokejisté Hradce probojovali do playoff ligy mistrů  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.