Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žádné slitování! Hradec rozcupoval soka z KHL sedmi góly

Memoriál Zbyňka Kusého odstartovali tím nejlepším způsobem. Tým z ruské Kontinentální hokejové ligy i v s pěticí českých hráčů zažil v Hradci večer hrůzy. Východočeši vyhráli 7:0!

I přes to, že Amur Chabarovsk patří v KHL k těm slabším týmům, tak jeho kádr budí respekt. Hradečtí hokejisté ale předvedli svůj hokejový um a na soupeře vlétli jako uragán.

V úvodním dějsví nasázel Mountfield pět branek a jednoznačně tak diktoval tempo hry. Trefil se Kubík, Smoleňák, Červený a dvakrát Paulovič s Chalupou. Český brankář v dresu Amuru Marek Langhamer tak prožil  hrůzostrašný start, a do závěrečné desetiminutovky za něj zaskočil náhradní brankář Kiseljov.

Ve 28. minutě svítil na ukazateli stav už 7:0 ve prospěch domácích! Menší návštěva, přesně tedy 2046 diváků ve zbývajícím čase ale sledovala již poklidnout jízdu Hradce, který herně polevil a náskok si udržel až do konce. 

Mountfield Hradec Králové – Amur Chabarovsk 7:0 (5:0, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Kubík, 9. Paulovič, 10. Červený (Gaspar), 13. Paulovič (Cibulskis), 18. Smoleňák (Rákos, Linhart), 27. Chalupa (Čáp), 28. Chalupa

Mountfield HK: Lukeš (Mazanec) – Linhart, Čáp, Gaspar, Cibulskis, Rosandić, F. Pavlík, Váňa – Červený "A", Rákos "A", Smoleňák "C" – Chalupa, Cingel, Vincour – Miškář, Paulovič, Vopelka – Perret, Kubík, Dragoun.

Amur Chabarovsk: Langhamer (10.–20. Kiseljov) – Vasiljev, Jordán "A", Korobov, Vitásek, Korjagin, Kondratěv "C", Kamalov, Turbin – H. Zohorna, T. Zohorna, Gorškov – Rudenkov "A", Rasskazov, Fajzullin – Golubev, Kapiturov, Jazkov – Železkov, Kuzněcov, Boltanov.

Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Rampír, Zídek

Diváci: 2046

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Hokej, Mountfield HK, Memoriál Zbyňka Kusého, turnaj, KHL, Amur Chabarovsk, Kontinentální hokejová liga, FC Hradec Králové, Zbyněk Kusý, Mountfield Hradec Králové, Marek Langhamer

Žádné slitování! Hradec rozcupoval soka z KHL sedmi góly  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.