Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mountfield HK si pojistil služby obránců Cibulskise a Gaspara

Lotyšský hokejový obránce Oskars Cibulskis prodloužil kontrakt s extraligovým Hradcem Králové, kam přišel předloni z Dinama Riga z Kontinentální ligy. Uzavřel nový roční kontrakt. Mountfield si pojistil i služby devatenáctiletého beka Michaela Gaspara, který zatím na premiéru v nejvyšší soutěži čeká a hrál za prvoligové Litoměřice.

„Oskars je v Hradci spokojený, což se projevilo v bezproblémové dohodě na jeho dalším pokračování. Pro nás je to jeden z nejdůležitějších hráčů defenzivy a jsme moc rádi, že zůstává i nadále součástí našeho týmu," uvedl v tiskové zprávě generální manažer hradeckého klubu Aleš Kmoníček.

Cibulskis v české extralize sehrál 112 zápasů a připsal si 34 bodů za 11 branek a 23 asistencí. „Oskars hrál ve velké formě, je to pro nás stěžejní obránce," doplnil sportovní manažer Mountfieldu Jaroslav Bednář.

Gaspara v této sezoně vyřadilo zranění z mistrovství světa dvacítek v Kanadě, takže byl od začátku ledna mimo hru. Michael měl velkou smůlu v podobě vleklého zranění, které ještě není stále doléčeno. Jelikož ho považujeme za velmi perspektivního hráče, dohodli jsme se s ním na dlouhodobé smlouvě a pevně věříme, že se již v nové sezoně stane důležitým členem A-mužstva a vybojuje si pevné místo v základní sestavě," uvedl Kmoníček.

Autoři

Štítky Sport, hokej, extraliga, Hradec Králové, Cibulskis, Gaspar, Mountfield Hradec Králové, Michael Gaspar, HC Stadion Litoměřice, Aleš Kmoníček, Extraliga ledního hokeje, Mistrovství světa v ledním hokeji, Jaroslav Bednář, Kanada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mountfield HK si pojistil služby obránců Cibulskise a Gaspara  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.