Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hradečtí Votroci se brzy střetnou s milionovým kádrem pražské Sparty!

Fotbalová sezona ve druhé lize nyní už sice má svoji zimní pauzu, Hradečtí fotbalisté se však už teď mohou těšit na velký souboj s ligovými hvězdami hrající za AC Sparta Praha! Společně je totiž čeká skupinový souboj v rámci zimní Tipsport ligy, kam se Pražané přihlásili po více jak dvaceti letech! Hradec zase tuto každoročně kvalitně obsazenou soutěž v roce 2015 celou ovládl.

Tento týden pořadatelé odkryli kompletní program letošní Tipsport ligy, tedy soutěže, která se odehrává už tradičně o prvním měsíci v novém roce, a tedy na startu zimních příprav všech klubů. Hradečtí fotbalisté patří už mezi tradiční účastníky a letos jako by pro ně bylo velkou odměnou složení "jejich" skupinové fáze. Kromě svého soupeře ze druhé ligy, Varnsdorfu, dále Votroci narazí na Mladou Boleslav, se kterou se už v minulosti několikrát utkali. Bezesporu nejatraktivnějším soupeřem ale bude i pro hradecké fanoušky pražská Sparta! Ta by do soutěže neměla nastoupit se svým už tak hvězdami nabitým B-týmem, ale hned s tím, který zápolí o ligové body ve FORTUNA:LIGA!

Utkání je naplánováno na 21. ledna s dopoledním startem na umělé trávě v Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že podstatnou část ze všech čtyř skupinových bojů by měla v živém přenosu vysílat stanice Nova Sport, je velká pravděpodobnost, že se dostane právě i na souboj Votroků s pražským velkoklubem. 

Hradečtí fotbalisté už zveřejnili i další část své letošní přípravy, v plánu je kromě třetiligových českých týmů Písku a Loko Vltavínu, také souboj s polským Slask Wroclaw. Ten hraje polskou nejvyšší soutěž a v Ekstraklase mu letos patří průběžné třetí místo! Jeho trenérem je navíc Vítězslav Lavička, jenž podstatnou část kariéry spojil právě se Spartou, kterou před pěti lety dovedl k sezónnímu double. Na Votroky tak o letošní zimě čeká hodně kvalitní herní příprava před nadcházející složitou jarní částí ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto www.fchk.cz

Štítky FC Hradec Králové, AC Sparta Praha, zimní Tipsport liga, příprava, soutěž, fotbalista, Tipsport liga, FK Mladá Boleslav, FK Varnsdorf, 1. česká fotbalová liga, Śląsk Wrocław, 2. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Votroci se brzy střetnou s milionovým kádrem pražské Sparty!  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.