Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Třetiligové fotbalové derby ovládl domácí B tým Hradce Králové

Třetí nejvyšší česká fotbalová liga přinesla v neděli dopoledne zajímavé střetnutí v rámci východních Čech. Hradecké béčko přivítalo celek z nedalekých Živanic, které celé soutěži po úvodních kolech vévodí. Hradečtí s týmem plným mladíků však dokázali využít domácí prostředí a svého soupeře porazit 2:0!

B tým FC Hradec Králové slouží především pro získávání pořádných zkušeností pro mladé hráče z vlastní líhně, takže i nyní se v sestavě objevil podstatě pouze jeden matador, a to Marek Plašil. I on pomohl Hradci svým výkonem k tomu, že se Votroci dostali v průběhu prvního poločasu do vedení 1:0, o které se postaral Samko

Živanice sice vévodí celé tabulce skupiny B v rámci ČFL, pod Bílou věží se jim ale i přes velkou snahu skórovat nepodařilo, takže deset minut před koncem základní hrací doby rozhodl definitivně o osudu tří bodů domácí Vobejda, který uzavřel na konečných 2:0 pro Votroky. Živanice ale i po zápases zůstávají na špičce tabulky, o bod za nimi je pak právě Hradec Králové. 

---

FC Hradec Králové B vs. TJ Sokol Živanice 2:0 (1:0)

Branky: 30. Samko, 80. Vobejda

 

Autoři | Foto fchk.cz

Štítky FC Hradec Králové, Živanice, Východní Čechy, Marek Plašil, Česká fotbalová liga, Česká obec sokolská, fotbal, Bílá věž (Hradec Králové)

Třetiligové fotbalové derby ovládl domácí B tým Hradce Králové  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.