Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Poslední zápas sezóny čeká Votroky v sobotu proti Táborsku

Barážová příčka je nenávratně ztracená, ale i tak čeká svěřence trenéra Frťaly jeden zápas. Sobotní soupeř Hradce Králové z Tábora musí stále bojovat, hrozí mu sestup. V 30. kole se tedy rozhodne, zda Táborsko zůstane v druhé nejvyšší fotbalové soutěži.

„Přistoupíme k tomu se vší zodpovědností a vážností. Chceme se rozloučit s fanoušky dobrým výkonem, protože sami cítíme, že v poslední době naše výkony ideální nebyly. Rádi bychom ukázali, co v nás je – i proto, že se nám baráž nepovedla,“ řekl trenér Zdenko Frťala.

Táborsko se přetahuje o body s Žižkovem a Znojmem, všechny celky se pohybují okolo hranice dvaceti pěti bodů. V tomto triu si zatím vede nejlépe Znojmo, které se drží na čtrnácté příčce, ale jen díky skóre.

Naposledy se Hradec Králové utkal s Táborskem na samém začátku sezóny. V 1. kole si Votroci s Táborskem poradili 0:1. Ve venkovním utkání rozhodl Ladislav Martan, který momentálně obléká dres prvních Českých Budějovic.

Utkání začne v 15:00 na fotbalovém stadiónu v Hradci Králové.

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, okres Tábor, FC Hradec Králové, 1. SC Znojmo, FK Viktoria Žižkov, Zdenko Frťala, SK Dynamo České Budějovice, Ladislav Martan

Poslední zápas sezóny čeká Votroky v sobotu proti Táborsku  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.