Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hradec čeká další souboj o třetí místo

Další důležitý souboj čeká Votroky i ve 27. kole druhé nejvyšší fotbalové soutěže. V úterý proti sobě nastoupí týmy, ve kterých ještě doutnají barážové ambice. Třetí Hradec Králové a pátá Zbrojovka Brno, která ještě loňskou sezónu bojovala mezí českou fotbalovou elitou.

Pokud si chtějí svěřenci trenéra Frťaly upevnit třetí místo, o které se přetahují se čtvrtým Ústím nad Labem a Zbrojovkou Brno, musí při výjezdu na Moravu zvítězit. Do Brna jede Hradec s vědomím, že v předchozím kole dokázal doma porazit lídra tabulky z Budějovic 1:0. Ale ani Zbrojovka si v posledních zápasech nevede špatně. S přehledem porazila Sokolov a Znojmo.

„Ten tým má zvuk, historii, jaro zvládají nadstandardně. To svědčí o tom, že soutěž ve druhé polovině nezabalili, hráči, kteří tam přišli, přinesli velkou konkurenci a kvalitu. Je to tým, který dýchá, žije, cítí šanci na to samé, co my,“ uvědomuje si velkou sílu soupeře trenér Votorků Frťala.

Při posledním střetnutí obou celku utržil Hradec porážku na domácím hřišti. Za Ottmarova záda ovšem na podzim nedostali míč hráči Zbrojovky, ale nešťastnou náhodou vlastní hráč, záložník Milan Černý.

Zápas proti Zbrojovce Brno je naplánovaný na úterý od 17:00 a bude vysílán na ČT Sport.

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, FC Hradec Králové, FC Zbrojovka Brno, SK Dynamo České Budějovice, FK Ústí nad Labem, FK Baník Sokolov, 1. SC Znojmo, Morava, Milan Černý

Hradec čeká další souboj o třetí místo  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.