Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dražba dresů na večírku hradeckého fotbalového klubu vynesla 49 tisíc, peníze pomohou rodinám s hendikepovanými dětmi

Na předvánočním večírku FC Hradec Králové s obchodními partnery proběhla tradiční dražba sportovních dresů. Její výtěžek, který letos dosáhl výše 49 tisíc, se dostane přes charitativní turnaj Sport Hradec Cup rodinám s hendikepovanými dětmi.

Do charitativní dražby šly dva zajímavé kusy sportovního oblečení. Dres reprezentanta Martina Frýdka z domácího vítězného zápasu Ligy národů UEFA proti Slovensku a triko, ve kterém hradecká tenistka Kateřina Siniaková s českým týmem vyhrála Fed Cup. Na této "relikvii" byly navíc podpisy všech českých hráček.

Dres fotbalisty Frýdka vydražil hradecký hlavní pořadatel Jakub Mach za 14 tisíc korun, následně ho věnoval zpět do dražby přímo pro letní Sport Hradec Cup 2019.

Triko Kateřiny Siniakové vydražil zástupce kabiny A týmu za 35 tisíc. Ve prospěch rodin s hendikepovanými dětmi tak Votroci na večírku vybrali celých 49 tisíc korun.

„Všechny peníze budou předány na závěrečném turnaji Sport Hradec Cup 2019 na konci června,“ řekl za organizátory turnaje Michael Nebeský.

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky fotbal, Votroci, charita, dražba, rodina, FC Hradec Králové, Kateřina Siniaková, Martin Frýdek, Liga národů UEFA, Billie Jean King Cup, peníze, Jakub Mach, Slovensko

Dražba dresů na večírku hradeckého fotbalového klubu vynesla 49 tisíc, peníze pomohou rodinám s hendikepovanými dětmi  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.