Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Votroci ulovili reprezentační posilu ze Slovenska, sází na jeho stoprocentní nasazení

Kádr fotbalistů Hradce Králové hlásí posilu do středu. Z Mladé Boleslavi přichází na roční hostování s opcí Samuel Dancák. Jde o bývalého slovenského reprezentanta do 21 let.

Samuel Dancák, defenzivně laděný pětadvacetiletý středopolař, dříve působil ve slovenských Košicích či pražské Dukle. Nyní se stává nejnovější posilou královéhradeckých fotbalistů.

„Na roční hostování s opcí k nám z Mladé Boleslavi přichází Samuel Dancák. Jedná se o bývalého reprezentanta Slovenska do 21 let, je to pracovitý hráč do středové řady, který cítí fotbal. Zájem jsme o něj měli již dříve, když působil ve 2. lize v Dukle. Teď na jaře měl trošku hlušší období, ale je to fotbalista, který má v sobě velký potenciál. Určitě nám pomůže,“ ubezpečuje sportovní ředitel klubu Jiří Sabou.

Čelní představitel FC Hradec Králové zřetelně deklaruje, že přemýšlí směrem do budoucna. „Sezóna je dlouhá, díky Samuelově příchodu jsme náš kádr opět zkvalitnili. Jedná se o hráče, který přistupuje k fotbalu se stoprocentním nasazením. Sám dobře vím, že před rokem se o něj zajímaly další přední týmy naší soutěže,“ prozrazuje Jiří Sabou.

Ohodnoť článek

Foto FCHK

Štítky Sabou, fotbal, 1.liga, Dancák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci ulovili reprezentační posilu ze Slovenska, sází na jeho stoprocentní nasazení  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.