Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Třináctý tým tabulky vyzve prvního. Desáté kolo zavede Votroky do Chrudimi

V 10. kole druhé nejvyšší fotbalové soutěže se Votroci pokusí získat další tři body a navázat tak na úspěšnou sérii zápasů bez porážky. Soupeřem jim bude třináctá Chrudim.

Bilance posledních zápasů vychází lichotivěji pro svěřence hradeckého trenéra Zdenko Frťaly, v minulých třech utkáních neztratili ani bod a inkasovali pouze jednu branku. Naposledy převálcovali Viktorku Žižkov 4:0 a vedou tabulku. Chrudim se naopak trápí, tři body dokázala urvat pouze proti Znojmu a Táborsku, které je v tabulce se šesti body poslední.

Votroci nemají svojí pozici vůbec jistou, ligu vedou o jeden bod před Českými Budějovicemi a na paty jim šlape se ztrátou pouhých tří bodů také Jihlava, stačí jedno klopítnutí a o pozici lídra mohou přijít. I na druhém konci tabulky je ale situace zajímavá. Mezi jedenáctým a posledním místem je rozdíl jen tří bodů. 

Souboj vypukne v sobotu v 10:15 na chrudimském stadiónu Za Vodojemem. 

Foto Facebook FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, Chrudim, kopaná, FK Viktoria Žižkov, 1. SC Znojmo, SK Dynamo České Budějovice, FC Vysočina Jihlava, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctý tým tabulky vyzve prvního. Desáté kolo zavede Votroky do Chrudimi  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.