Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Votroci našli prvního přemožitele. Z Varnsdorfu odjeli s prázdnou

Z šestého kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY si Votroci do tabulky nepřipíší ani bod. Poprvé v letošní sezóně prohráli. Nestačili na Varnsdorf, který v nedávné minulosti bezmála pět a půl roku trénoval hradecký kouč Zdenko Frťala. Domácí Jakub Barac vstřelil ve 26. minutě branku, na kterou hosté již nedokázali odpovědět.

Jakub Barac si narazil míč s Ondráčkem, poté pronikl mezi dvěma hradeckými do pokutového území a střelou podél brankáře hostů Ottmara se prosadil - 1:0.

Po šesti odehraných kolech patři Votrokům s jedenácti body čtvrtá příčka tabulky. Příští zápas sehrají ve středu 29. srpna na půdě týmu FK Olympia.

Votroci se snažili gólově odpovědět, chyběla jim ale především přesnost a finální přihrávka. Vstřelit branku se do konce zápasu hostům nepodařilo a odjeli s prázdnou. „Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. V prvním poločase byli fotbalovější, pohyblivější a proměnili jednu vypracovanou příležitost,“ zhodnotil nedělní zápas kouč Zdenko Frťala.

FK VARNSDORF - FC HRADEC KRÁLOVÉ 1:0

Žluté karty:   45. Kozma, 54. Kocourek, 60. Bláha, 90+4. Votava – 45. Ottmar 

Branka: 26. Barac. Rozhodčí: Ginzel – Poživil, Leška. ŽK: 45. Kozma, 54. Kocourek, 60. Bláha, 90+4. Votava – 45. Ottmar. Počet diváků: 1120.

FK Varnsdorf: Porcal – Zbrožek, Kozma, Kouřil, Heppner – Rudnytskyy, Kodeš, Kocourek (65. Votava), Bláha, Barac (76. Dzaba) – Ondráček (87. M. Kubista).

FC Hradec Králové: Ottmar – Plašil, J. Pokorný, Martinec, Urma – Martan (46. Kropáček), Jukl, Zorvan (46. M. Černý), Trávníček (61. Matoušek) – Vlkanova, Durdević.

Autoři | Foto Facebook FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, kopaná, Varnsdorf, FK Varnsdorf, Jakub Barac, Zdenko Frťala, 2. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci našli prvního přemožitele. Z Varnsdorfu odjeli s prázdnou  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.