Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hradečtí Votroci vyrazili na Slovácko. Příští týden je čeká Sparta

Fotbalisté Hradce Králové se v rámci 4. kola FORTUNA:LIGY představí úderem čtvrté hodiny odpolední na hřišti 1.FC Slovácka. Minulý víkend hráči zaznamenali třetí remízu 1:1 v řadě. Za sebou už mají utkání s pražskými Klokany, Karvinou a Slovanem Liberec. Příští týden čeká Votroky zápas s pražskou Spartou.

Hradečtí Votroci mají za sebou tři kola bez porážky. Hráče ale mrzí, že nemají víc bodů. Podle kapitána týmu Adama Vlkanova, byli hráči ve všech dosavadních utkáních lepší, ale musí proměňovat šance. „Hlavně jsme si ale ověřili, že můžeme být lepší než některé ligové týmy,“ uvedl pro klubový web Vlkanov, který je v A týmu služebně nejstarší.

Podle kapitána by bylo potřeba přidat fotbalovost, kdy si hráči vytvoří šance. „Pozitivní je, že se do nich dostáváme,“ říká Vlkanov, který zároveň dodává, že je dobré běhat a být agresivní.

Co tedy čeká od dnešního zápasu se Slováckem? „Bude to boj, bude to běhavé. Viděl jsem jejich poslední zápasy, jsou ochotní běhat. Jsou kvalitní tým, v poslední době to ukazují. Beru to jako první ze série testů proti týmům, které hrají nahoře. Každý z nás na to čeká, s takovými soupeři chceme hrát. Věřím, že z těchhle nadcházejících zápasů nějaké body získáme,“ říká.

Utkání mezi týmy FC 1.Slovácko a FC Hradec Králové začíná v 16:00. Ve stejný čas bude výkop na hřišti v Teplicích, kam vyrazil Jablonec. Ostravský Baník přivítá Pardubice a Slovan Liberec se střetne na svém trávníku s Viktorií Plzeň.

Ohodnoť článek

Foto FC Hradec Králové | Zdroj FC Hradec Králové

Štítky FORTUNA: LIGA, FC Hradec Králové, 1.FC Slovácko, fotbal, remíza, 1. FC Slovácko, AC Sparta Praha, FC Slovan Liberec, 1. česká fotbalová liga, Bohemians 1905, MFK Karviná, Adam Vlkanova, FC Viktoria Plzeň, FC Baník Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Votroci vyrazili na Slovácko. Příští týden je čeká Sparta  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.