Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokejisté Mountfieldu vyrazí do Varů, kde nastoupí poprvé s Hronkem

Hokejisté hradeckého Mountfieldu vyplní prázdné místo, po nezdaru v Generali Česká Cupu, přípravným duelem proti extraligovému soupeři z Karlových Varů. S Energií sehráli Lvi v minulém ročníku poslední soutěžní utkání. To ale lépe zvládly Vary, které zvítězily 5:3.

Oba celky posílily opory ze zámoří a utkání slibuje zajímavou podívanou. „Bude to těžké, nepamatuju si, že bychom ve Varech hráli nějaký lehký zápas. Určitě to bude dobrý test před čtvrtkem,“ říká kapitán A-týmu Radek Smoleňák, který čeká od Karlových Varů to, co vždycky.

„Budou na tom dobře s pohybem, hodně dobře bruslí. Často se zdá, že hrají na náhodu. Mají tam mladé kluky, kteří lítají. Člověk nesmí zaspat, aby jim nedával různé situace dva na jednoho nebo nájezdy,“ dodává. Do hry by se měl zapojit i Filip Hronek.  

Utkání začíná v KV Aréně v 17:30. Kvůli koronavirovým opatřením se do arény moc fanoušků hradeckého Mountfieldu nedostane. Kapacita KV Arény je 3500 míst, včetně VIP prostor. Hlediště bude rozděleno do šesti sektorů. Lvy pojede do Varů podpořit alespoň pětice fanoušků z fanklubu. Sdělil Hradecké Drbně jeden z jeho aktivních členů Petr Pencák.

Ohodnoť článek

Foto twitter.com/MountfieldHK

Štítky Hokej, Hradec Králové, Mountfield HK, Karlovy Vary, přípravný zápas, Mountfield Hradec Králové, Filip Hronek, HC Energie Karlovy Vary, Generali Česká pojišťovna, hokejista, Radek Smoleňák, KV Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Mountfieldu vyrazí do Varů, kde nastoupí poprvé s Hronkem  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.