Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Hradecké Lvy dnes čeká pod Bílou věží odvetné utkání s Hanáky

Hokejisté hradeckého Mountfieldu zatím neprohráli jediný zápas na Generali Česká Cupu a v tom chtějí pokračovat i nadále. Do dnešního domácího střetnutí s Olomoucí naskočí s jistotou postupu. K zajištění prvenství ve skupině C stačí Lvům jakékoli vítězství nad Kohouty.

V přípravném letním poháru odehrál hradecký tým čtyři zápasy, vždy se radoval z výhry. „Určitě to potěší, je to pro nás do začátku mentální vzpruha. Ale nesmí to vést k uchlácholení a toho se musíme určitě vyvarovat,“ řekl brankář Marek Mazanec pro klubový web.

„Pro mě osobně výsledky v přípravě nic neznamenají, jde hlavně o herní projev a aby si to v kabině všechno sedlo. Až v lize se ukáže, jak na tom kdo je,“ doplňuje Mazanec.

Úvodní duel přípravy na ledě Olomouce skončil hradeckou výhrou 5:2. „První zápas s Olomoucí byla chvílemi taková plácaná, byli jsme na ledě pár dní,“ říká hradecká jednička. Příprava sice pokročila, ale i tak je hodně náročná. „Začátky jsou vždycky těžké. Výstroje nové, brusle nové. Všechno tlačí. Led je špatný, navíc vedra. Ale je to každé rok stejné,“ dodává.

Dnešní zápas s Kohouty rozhodně nebude jednoduchý. V Hradci Králové budou chtít zvítězit, protože stále ještě bojují o postup s Pardubicemi. S Dynamem odehrají Olomoučtí poslední zápas ve skupině.

Organizační pokyny k domácím zápasům

Z důvodu vládních nařízení je kapacita ČPP Arény pro utkání Generali Česká Cupu i nadále omezena. Ochozy jsou rozděleny do tří sektorů. Každý z nich má svůj vlastní vstup i zázemí a od ostatních je úplně oddělen. Návštěvníci se musí pohybovat jen ve svém vymezeném sektoru.

Sektor na stání je uzavřen, na tribunách jsou diváci povinni obsadit jen každou druhou řadu a každé druhé sedadlo bez ohledu na to, jestli jsou rodina, kamarádi nebo příbuzní. Všichni fanoušci musí mít nasazenou roušku, šátek nebo jinou ochranu dýchacích cest. Návštěvníci by se neměli shlukovat a pokud možno mezi sebou dodržovat dvoumetrové rozestupy.

Kapacita každého ze tří sektorů je 250 osob. Všechny vstupenky už jsou vyprodané. Úvodní buly bude v ČPP Aréně vhozeno v 18. hodin. 

Ohodnoť článek

Foto Facebook.com /MountfieldHK/ Stanislav Souček

Štítky Hradec Králové, Olomouc, odveta, Generali Česká Cup, Bílá věž (Hradec Králové), HC Olomouc, Mountfield Hradec Králové, Generali Česká pojišťovna, Marek Mazanec, HC Dynamo Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké Lvy dnes čeká pod Bílou věží odvetné utkání s Hanáky  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.