Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hokejisté Mountfieldu zahájili letní přípravu

Po téměř dvou měsících se sešli hokejisté hradeckého Mountfieldu k prvnímu tréninku. Na hřišti ve Vysoké nad Labem zahájili letní přípravu na nový extraligový ročník pod vedením kondičního trenéra Michala Tvrdíka.

„První trénink byl seznamovací na zapracování, kluci se do toho nejprve musí dostat. Nemůžeme od začátku jít do maximální intenzity. V tomto duchu bude probíhat celý úvodní týden, v něm budou jen dopolední tréninky," řekl klubovému webu Michal Tvrdík.

V současné době, se musí dodržovat zvýšená hygienická opatření a není prozatím možné trénovat ve větší partě. Proto trenéři rozdělili tým do skupin o deseti sportovcích. V tom budou pokrčovat i nadále. „Přestože by se měla vládní nařízení trochu uvolnit, my máme představu takovou, že bychom pracovali i nadále ve skupinách," navázal kondiční trenér.

Od pondělí 11. května přibudou hokejistům odpolední fáze přípravy. Mladší hráči ji budou mít dvakrát týdně, starší jednou. „Od příštího týdne budeme mít také k dispozici další sportoviště včetně posilovny, v té strávíme hodně času," nastínil Tvrdík.

Kondiční trenér se bude snažit využívat sportovní plochy jako v minulých letech. Sportovní areál ve Vysoké nad Labem se hráčům líbí. Využívat budou ale také in-line plochu a další prostory na zimním stadionu. „Určitě zavítáme i na Rozárku a na schody na Milíř," doplnil Tvrdík.

Soustředění v Ústí nad Orlicí, letos padlo. „Vzhledem k okolnostem neproběhne soustředění jako v minulých letech. Na celý týden tedy nikam nepojedeme, budeme se snažit ale vyjednat alespoň třídenní soustředění na závěr letní přípravy," dodal Tvrdík.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Mountfield HK /Jan Vavřina

Štítky Mountfield HK, trénink, Vysoká nad Labem, hokejista, Mountfield Hradec Králové, Michal Tvrdík, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Mountfieldu zahájili letní přípravu  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.