Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hokejový turnaj Mountfield cup v Hradci Králové kvůli koronaviru v srpnu nebude

Hradecký Mountfield v letošním roce letní přípravný turnaj Mountfield Cup neuspořádá. Pátý ročník, který se měl odehrát v srpnu, byl kvůli pandemii koronaviru odložen na příští rok. V minulých letech, se turnaje zúčastnili hokejisté Omsku, Ufy, Spartaku Moskva nebo Davosu.

"V současné chvíli je jasné, že vzhledem k aktuálním pravidlům v České republice i ve světě nebude účast zahraničních týmů na našem turnaji možná. Proto jsme se rozhodli, že pátý ročník uspořádáme příští rok, jinou možnost bohužel nemáme," uvedl ředitel turnaje Robert Horyna na klubovém webu. Podle něj měli pořadatelé potvrzenou účast Chabarovsku, Vladivostoku a Slovanu Bratislava.

Co se týče dalších přípravných zápasů, ty by se měly odehrát proti týmům z České republiky a jsou aktuálně v jednání. Hned, jak budou známy přesné termíny i soupeři, klub o nich bude fanoušky informovat.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Sport, hokej, koronavirus, extraliga, Hradec Králové, příprava, Mountfield Hradec Králové, pandemie covidu-19, Salavat Julajev Ufa, HC Spartak Moskva, Avangard Omsk, Davos, Česko, Amur Chabarovsk, Admiral Vladivostok, HC Slovan Bratislava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový turnaj Mountfield cup v Hradci Králové kvůli koronaviru v srpnu nebude  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.