Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hradečtí Votroci už provizorně trénují na svém stadionu. Trénují vždy jen ve dvou

Fotbalisté druholigového Hradce Králové, už začali po zmírnění vládních opatření kvůli pandemii koronaviru trénovat. Na malšovickém stadionu Pod lízátky trénují omezeně, ale společně a s míčem. Hrají nohejbal ve dvojicích a jejich kouč je sleduje z tribuny.

Klub stále dodržuje platná omezení a postup byl konzultován i s krajskou hygienickou stanicí. „Řídíme se tím, že zdraví je na prvním místě, tak děláme všechno pro to, abychom ho chránili," uvedl Sportovní ředitel Jiří Sabou na klubovém webu.

„Trénujeme ve velmi omezeném režimu: tým jsme rozdělili, tréninky probíhají od rána do odpoledne a na hřišti se pohybují vždy jen tři dvojice hráčů. Cvičení jsou uzpůsobena tak, aby vůbec nepřišli do kontaktu a byli od sebe vždy aspoň dva metry," řekl Sabou.

Každý hráč si vždy ráno povinně měří teplotu. Na stadionu se nepřevlékají a sprchují se až doma. Fotbalisté mají k dispozici dezinfekci a mezi tréninky, se dezinfikují i všechny sportovní pomůcky a míče. „Kdyby měl hráč jakoukoli pochybnost o svém zdravotního stavu, zůstal by doma a okamžitě se hlásil klubovému lékaři," dodal Sabou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto fchk.cz

Štítky fotbalisté, Hradec Králové, Votroci, trénují, opatření, koronavir, pandemie covidu-19, FC Hradec Králové, Jiří Sabou, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Votroci už provizorně trénují na svém stadionu. Trénují vždy jen ve dvou  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.