Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Červené dresy hradeckých hokejistů z letošní Ligy mistrů jdou do aukce

4. únor 2020 se zapsal nejen do historie hradeckého Mountfieldu, ale i celého města. Odehrálo se tu první finále hokejové Ligy mistrů na českém území. Právě na cestě do finále, na sobě měli hradečtí Lvi poprvé červené dresy. Ty jdou teď od dražby.

Hradecký Mountfield v nich odehrál všechna domácí utkání základní skupiny a také tři zápasy v play off. Aukce skončí den po konci základní části extraligy. To je v sobotu 7. března ve 20:00.

Každý dres, bude mít certifikát pravosti a podpis daného hráče (pokud u dalé položky není uvedeno jinak). Specialitou má být trikot pro Top Scorera týmu, který je podepsán celým kádrem včetně trenérského štábu.

Vyvolávací cena dresů začíná na 1800 Kč,  minimální příhoz je 50 Kč. Prodej jednotlivých kusů, ale  7. března nemusí končit s 20. hodinou. Může se protáhnout.

„Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty,“ je uvedeno na webu MountfiledHK. Vážní zájemci o konkrétní předmět, budou mít možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Prodloužení může trvat neomezeně dlouho. 

Čtete také:

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MountfieldHK

Štítky MountfieldHK, aukce, dres, Liga mistrů, Hradec Králové, Liga mistrů UEFA, dražba, Mountfield

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Červené dresy hradeckých hokejistů z letošní Ligy mistrů jdou do aukce  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.