Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradečtí hokejisté pomůžou šířit osvětu a spolu se záchranáři poradí, jak zachránit život

Hokejisté Hradce Králové se v pondělí zapojí do Světového dne záchrany života a společně se záchranáři budou v hradeckém Futuru šířit osvětu. Dozvíte se spoustu užitečných informací, ale můžete si s hráči i zasoutěžit.

16. říjen = Světový den záchrany života. Právě v tento významný den pro všechny záchranné složky zavítá Mountfield HK spolu se Zdravotnickou záchrannou službou Královéhradeckého kraje do Obchodního centra Futurum Hradec Králové, kde budou společně šířit osvětu. A třeba společně i pomohou zachránit život.

Každý rok se 16. října koná Světový den záchrany života. Letos jej veřejnosti připomenou i hokejisté Mountfieldu HK, a to spolu se Zdravotnickou záchrannou službou KHK, přičemž všichni v rámci speciální akce zavítají do Obchodního centra Futurum Hradec Králové, aby šířili zdravotnickou osvětu mezi fanoušky a veřejností.

Akce v rámci Světového dne záchrany života začíná v pondělí 16. října v OC Futurum již ve 14:00, trvat bude následně po celé čtyři hodiny až do 18:00, během té doby se dozvíte spoustu užitečných informací a nebo si zasoutěžíte o zajímavé ceny. Trojlístek hráčů Mountfieldu HK – Bohumil Jank, Patrik Marcel a Radek Pilař – následně zavítá do Futura od 16:30 do 17:30.

Hráči si procvičí své schopnosti v rámci podávání první pomoci, kterou předvedou i fanouškům a dalším návštěvníkům. Pro fanoušky bude kromě toho připravena i záchranářská edice podpisových kartiček, hráči tak budou připraveni se fanouškům podepsat. Přijďte se v pondělí 16. října dozvědět více spolu s hradeckými hokejisty a buďte připraveni někomu pomoct a zachránit život.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HCHK

Štítky hokejista, Mountfield Hradec Králové, OC Futurum Hradec Králové, ZZSHK, Bohumil Jank, Patrik Marcel, Radek Pilař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí hokejisté pomůžou šířit osvětu a spolu se záchranáři poradí, jak zachránit život  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.