Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradec Králové chce podpořit registrované sportovce, nabízí jim peníze

Hradec Králové připravil dotační program na podporu sportovních akcí v příštím roce. Určen bude pro registrované sportovce, kteří přispívají k obohacení sportovně – kulturního života ve městě.

Díky širší nabídce sportovních akcí soutěžního charakteru se zvýší i kvalita života v Hradci Králové. Stejně jako tomu bylo v předešlém roce, i letos je v dotačním programu navržena částka téměř dva miliony korun.

Termín pro podávání žádostí v prvním kole bude od 6. listopadu do 22. listopadu. Ve druhém kole bude možné podávat žádosti v termínu od 1. dubna do 18. dubna 2024. „V rámci tohoto dotačního programu nelze žádat o dotaci na podporu sportovních akcí pro veřejnost s místem konání na Labském nábřeží a náplavce města Hradec Králové, pro které je vypsán samostatný dotační program Královéhradecká nábřeží 2024,“ říká náměstek primátorky Miroslav Hloušek, odpovědný za oblast městských organizací a sportu.

"Každá žádost o dotaci bude po stránce formální ohodnocena odborem kultury, sportu a cestovního ruchu," uvedla v tiskové zprávě mluvčí města Kateřina Rohlíčková. Splnění dalších kritérií následně zhodnotí sportovní komise.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se souhlasem IBK Hradec Králové

Štítky Hradec Králové, dotace, sportovní událost, Miroslav Hloušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové chce podpořit registrované sportovce, nabízí jim peníze  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.