Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na mladého muže spadl v Orlických horách při kácení strom. Lékař už jen mohl konstatovat smrt

Složky IZS zasahovaly během pondělního a úterního dne hned u několika tragických případů. Jedním z nich byl smrtelný úraz, ke kterému došlo při kácení stromů v lese v Bartošovicích v Orlických horách na Rychnovsku. Strom tu spadl na sedmadvacetiletého muže. Na místě zahynul.

Stromy v lese kácela v pondělí odpoledne skupina mužů. „Při kácení jednoho stromu došlo k pádu stromu na jednoho ze stojících mužů," uvedla mluvčí. Policie případ vyšetřuje pro podezření z usmrcení z nedbalosti,“ uvedla mluvčí policie Lucie Konečná.

K další tragické události vyjížděly složky včera ráno k Třebešovu na Rychnovsku. Po srážce dvou aut tu zahynul třiatřicetiletý řidič osobního auta. Druhý řidič vyvázl s lehkým zraněním. Na obou místech zasahoval i vrtulník záchranářů. 

U Častolovic došlo k tragické dopravní nehodě, zasahovaly všechny složky IZS

Dnes před půl sedmou ráno došlo mezi Častolovicemi a Solnicí k vážné dopravní nehodě. Po střetu dvou osobních aut jeden řidič skončil v nemocnici, druhý nehodu nepřežil. Silnice byla poté několik hodin uzavřená.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook.com/ zzsvysocina ; zzskhk

Štítky smrt, nehoda, tragédie, strom, pád, muž, Rychnovsko, Orlické hory, řidič, kácení, okres Rychnov nad Kněžnou, Bartošovice v Orlických horách, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na mladého muže spadl v Orlických horách při kácení strom. Lékař už jen mohl konstatovat smrt  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.