Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilec na Rychnovsku nezvládl jízdu na elektrokole. Nadýchal 3 promile alkoholu

Alkohol hrál roli u řady nehod v období nouzového stavu, který platil na jaře. Teď se začíná situace opakovat. V pátek vyjížděli policisté i záchranáři k nehodě opilé cyklistky do Úpice. Včera ráno k opilému cyklistovi na Rychnovsko. Lehce zraněný muž nadýchal 3 promile alkoholu. Případ je šetřen jako přestupek.

Policisté vyráželi k nehodě opilého třiatřicetiletého cyklisty, který nezvládl řízení svého elektrokola, včera časně ráno. Na silnici mezi Semechnicemi a Trnovem vyjel mimo silnici a spadl do příkopu. Policistům pak nadýchal 3 promile alkoholu.

„Na kole ani na ničem jiném žádná škoda nevznikla. Policisté po zadokumentování nehody, ji jako přestupek předají ke správnímu orgánu k dořešení,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová. Muž byl převezen s lehčím zraněním do nemocnice.

Opilá cyklistka v Trutnově utrpěla vážné zranění

Cestu z kopce, ale nezvládla sedmdesátiletá žena minulý týden v pátek v Úpici na Trutnovsku.  Na mokré silnici nevybrala zatáčku a spadla z kola. Záchranáři ji museli transportovat do nemocnice.

„Policisté ženu podrobili dechové zkoušce. Ta ukázala výsledek přes 2,3 promile alkoholu,“ uvedla Kormošová. Seniorka je podezřelá ze spáchání přestupku, který bude po zadokumentování taktéž předán ke správnímu orgánu k dořešení.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, cyklista, opilost, alkohol, Rychnovsko, Trutnovsko, seniorka, havárie, okres Rychnov nad Kněžnou, Úpice, Trutnov, okres Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec na Rychnovsku nezvládl jízdu na elektrokole. Nadýchal 3 promile alkoholu  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.