Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Řidič traktoru přehlédl a srazil při výjezdu z pole motorkáře se spolujezdkyní

Stačila vteřina nepozornosti a havárie byla na světě. Policisté vyšetřují sobotní nehodu z katastru obce Rohoznice na Jičínsku. Traktorista přehlédl při výjezdu motorkáře, po následné srážce zůstala motorka zaklíněná pod koly traktoru. Řidiči se jako zázrakem nic nestalo.

Pětačtyřicetiletý řidič traktoru John Deere s přívěsem vyjížděl z pole na silnici, kdy se chystal odbočit vpravo na Rohoznice. Přitom zřejmě přehlédl od Rohoznice přijíždějící silniční motorku Kawasaki, kterou řídil jednačtyřicetiletý muž. Za ním přitom seděla ještě  osmačtyřicetiletá spolujezdkyně.

Motorka následně narazila do závaží v přední části traktoru a zůstala pod strojem zaklíněná. Při nehodě utrpěla - naštěstí jen lehká - zranění spolujezdkyně. Řidič motorky vyvázl zcela zdráv.

„Policisté na místě provedenými dechovými zkouškami vyloučili požití alkoholu u obou zúčastněných řidičů," uvedl policejní mluvčí Aleš Brendl. Celkovou škodu odhadli na 130 tisíc korun.

„Přesná příčina dopravní nehody a samotná míra zavinění je v současné době předmětem dalšího šetření jičínských dopravních policistů," uzavřel Brendl.

Autoři | Foto PČR

Štítky motorkář, traktor, nehoda, Rohoznice, havárie, okres Jičín, Kawasaki, John Deere

FOTO: Řidič traktoru přehlédl a srazil při výjezdu z pole motorkáře se spolujezdkyní  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.