Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Muž volal na policii, aby mu vzbudila syna. Hrozil jeho zapíchnutím

Opravdu se zvláštní prosbou se na Městskou policii v Hradci obrátil přiopilý muž. Chtěl, aby k němu strážníci přijeli a vzbudili jeho syna, který se válí v posteli. Došlo dokonce na vyhrožování, že svého syna zabije.

Operační důstojník se snažil zjevně přiopilému oznamovateli vysvětlit, že Městská policie tu není od toho, aby posílala hlídky k někomu, komu se nechce vstávat. To ale muže na druhém konci telefonu zřejmě rozlítilo. „Muž na upozornění důstojníka zlostně odpověděl, že teda vezme kudlu a syna s ní zapíchne,“ uvedla mluvčí Městské policie Eva Kněžourová.

Pak by to totiž mohlo podle muže strážníky konečně zajímat a přijedou. „Poté zavěsil. Vzhledem k výhružce byla na místo vyslána výjezdová skupina,“ komentovala mluvčí. Jakmile muž spatřil muže v uniformách, začal vysvětlovat, že si dělal srandu. Jenže vyhrožovat zabitím moc vtipné není. 

K hlídce přišel i onen syn, kterému se údajně nechtělo z peřin a vysvětloval, že otec si občas přihne a je někdy vulgární. Prý mu ale nikdy neublížil. „Během projednávání se muž pod vlivem začal chovat arogantně, a dokonce chtěl udeřit strážníka,“ dodala Kněžourová. Muž tak skončil v poutech. Po provedené dechové zkoušce se ukázalo, že má v sobě více než 2,14 promile.

Z místa ho tak strážníci převezli na záchytku, kde si počkal na vystřízlivění. Z celého incidentu si navíc odnesl i pokutu ve výši 4000 korun.

Autoři | Foto sxc.hu

Štítky městská policie, Hradec Králové, vyhrožování, obecní policie

Muž volal na policii, aby mu vzbudila syna. Hrozil jeho zapíchnutím  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.