Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po Smiřicích měla chodit maminka s dětmi pod vlivem drog a s nožem. Policii volala sama žena

Hned čtyřikrát přijali policisté na tísňové lince volání o tom, že po Smiřicích se pohybuje maminka se dvěma dětmi a nejspíš pod vlivem alkoholu nebo drog a s nožem v ruce. Policisté vyjížděli oznámení prověřit, žádnou takovou maminku ale nenašli.

Jednu maminku tedy na místě našli. „Hlídka podle uvedeného popisu ženu našla, podrobila ji dechové zkoušce i testu na omamné a psychotropní látky. Vždy s negativním výsledkem. Informace, že má v ruce nůž, se také nepotvrdila. Žena neměla ponětí, kdo by na ni mohl stále volat policisty,” popsala mluvčí policie Iva Kormošová.

Jenže dalším šetřením policisté zjistili, že telefon, z kterého neznámý volající volal, patří oné mamince. Při podání vysvětlení se jednadvacetiletá žena k volání přiznala. „Vyšlo najevo, že ona i  její syn mají rádi policisty a tímto nevhodným způsobem se je žena snažila přilákat,” vysvětlila mluvčí. 

Policisté její jednání kvalifikovali jako přestupek, který předali k dořešení správnímu orgánu, což je Český telekomunikační úřad.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, Smiřice, tísňová linka, drogy, Český telekomunikační úřad

Po Smiřicích měla chodit maminka s dětmi pod vlivem drog a s nožem. Policii volala sama žena  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.