Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Polák ujížděl z Prahy s kradeným Mercedesem. Policisté ho chytli na D11

Zásah jak z oblíbeného německého seriálu s dálniční policií vyšvihli dnes ráno policisté, kteří se vydali pronásledovat řidiče s odcizeným vozidlem.

Ten uháněl po D11 ve směru od Prahy na Hradec Králové. „Řidiče se podařilo zadržet dnes v pět hodin ráno policistům z Pohotovostního a eskortního oddělení a z dálničního oddělení,“ informovala policejní mluvčí Ivana Ježková. Přestože vůz, za jehož volantem seděl čtyřicetiletý muž polské národnosti, uháněl nebezpečnou rychlostí, podařilo se ho zastavit, aniž by způsobil nějakou nehodu.

Ale tím, že vůz zastavil, to ještě neskončilo. „Řidič odcizené vozidlo špatně zajistil, po chvíli se tak samovolně rozjelo a narazilo do služebního vozu,“ vysvětlila mluvčí. Z místa Poláka převezli na služebnu v Hradci, kde policisté zjistili, že nejenže je pod vlivem alkoholu v míře 1,22 promile, ale pozitivně dopadl i test na drogy. Případ nadále šetří policisté.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky ujíždění, krádež, D11, policie, Praha, Mercedes-Benz, Hradec Králové, Dálnice D11

Polák ujížděl z Prahy s kradeným Mercedesem. Policisté ho chytli na D11  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.