Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Zloděj se jako hroch schoval před chlumeckými policisty v jezírku

Zloděj se v Chlumci nad Cidlinou pokusil utéct s ukradenou škodovkou, ale jeho velkolepý plán dostal nečekaný zvrat. Po divoké honičce s policií se pokusil schovat na místě, které by čekal málokdo, v malém jezírku.

Zloděj si hrál na hrocha.  V Chlumci nad Cidlinou zmizela škodovka, kterou majitel nechal nastartovanou před pekárnou, když si odskočil nakoupit. Zloděj neváhal, skočil do auta a zmizel. Policisté ho brzy zahlédli a spustili honičku. Škodovka se řítila kruháčem, proletěla čerpací stanicí, až nakonec zastavila před jedním domem. Jenže zloděj nesložil ruce do klína a dal se na útěk. A teď přichází to nejlepší, jeho velkolepý plán na úkryt skončil v malém jezírku. Snažil se zřejmě předstírat, že je neviditelný hroch, protože byl ponořený celý pod vodou. Policisté ho našli, vytáhli ven (s hrozbou zbraní, když už hroch moc nespolupracoval), a zadrželi.

Po vytažení z vody prohlásil, že mu je hrozná zima a že prý do jezírka omylem spadl. "Policisté ho převezli na služebnu, kde zjistili, že v Rejstříku trestů má již 25 záznamů, které se týkají převážně odsouzení za krádeže a kde mu sdělili podezření z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, za což mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Iva Kormošová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Chlumec, honička, jezírko, zloděj, škodovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se jako hroch schoval před chlumeckými policisty v jezírku  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.