Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilec se obnažoval v baru a vulgárně napadal hosty, skončil na záchytce i se svou přítelkyní

Divokou podívanou zažili návštěvníci baru na Moravském Předměstí. Jeden z hostů to přehnal z alkoholem. Odmítal odejít, nadával přítomným a obnažoval se. Po příjezdu strážníků se do věci vložila i jeho opilá přítelkyně. Oba skončili na záchytce.

Zážitek, na který všichni zúčastnění jen tak nezapomenou. Alkoholem "posilněný" pár ve čtvrtek v jednom z barů na Moravském Předměstí předvedl nevídané divadlo. Opilý muž se v podniku vysvlékal, byl vulgární a nadával přítomným hostům. Zaměstnanec baru ho požádal, aby odešel. Muž to však odmítl. Barman proto zavolal na městskou policii s žádostí o vyslání hlídky.

Strážníci po přijetí na místo vyzvali bosého a spoře oblečeného muže k prokázání totožnosti. „V tu chvíli se do jednání vložila opilá žena, přítelkyně řešeného muže. I ona se chovala nevhodně, byla sprostá a strážníky urážela,” popsala mluvčí strážníků Eva Kněžourová. Strážníci ženu vyzvali ať vulgarit zanechá, žena však nepřestala.

Strážníci se je vzhledem k jejich značné opilosti rozhodli převést na záchytku. Oba dva proto vyzvali, aby je následovali před provozovnu. Dvojice neuposlechla a strážníci je ven vyvedli. „Muž začal do strážníků strkat, kopal kolem sebe a odmítl nastoupit do vozidla, žena se naopak pokusila z místa zmizet,” dodala Kněžourová. Strážníci městské policie proto oběma nasadili pouta.

Dechová zkouška ženě ukázala 2,51 a muži 1,86 promile alkoholu. Po vystřízlivění a při propuštění ze záchytky byla ženě uložena tisícikorunová pokuta. Muž při převozu poškodil vozidlo městské policie, tím se ještě bude zabývat správní orgán města.

Foto MP Hradec Králové

Štítky městská policie, alkohol, Moravské Předměstí, opilci, záchytka, obecní policie

Opilec se obnažoval v baru a vulgárně napadal hosty, skončil na záchytce i se svou přítelkyní  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.