Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Policie na Rychnovsku zmařila zloději plán vybílit jednu z čerpacích stanic

Vzal teleskopický obušek, rozbil okno na toaletách a chtěl vykrást čerpací stanici. Jenže tenhle plán šestadvacetiletého muže včas překazili rychnovští policisté.

Nad ránem přijal operační důstojník na lince 158 oznámení o vloupání do objektu benzinové čerpací stanice. Muž měl za pomocí teleskopického obušku rozbít skleněnou výplň okna na toaletu s úmyslem vniknout do objektu.

Na místo okamžitě přijela hlídka policistů z obvodního oddělení Rychnov nad Kněžnou a policejní psovod se svojí fenkou Tessou. "Všichni začali systematicky prohledávat okolí, a po několika minutách vypátrali mladíka odpovídajícího popisu. Muž se na místě k činu doznal," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Lucie Konečná.

Rychnovští policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádež, za což mu v případě prokázání viny hrozí až dva roky za mřížemi. Mladík je stíhán na svobodě.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky psovod, policie, Trutnov, čerpací stanice, obušek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Kromě toho že zde máme 300 Pandora daňových rájařů (v Izraeli 665, kolik na ?Ukrajině?). Je cca 1% psychopatů toje přez sto tisíc. Ti obtěžují lidí, střídají se v přetížených věznicích. Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli nedostatku míst v basách. Zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Více píšu ve vláknech diskusí o důvodech dnešního zmaru.

Pátek, 1. prosince 2023, 19:21Odpovědět

Policie na Rychnovsku zmařila zloději plán vybílit jednu z čerpacích stanic  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.