Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté zadrželi dvanáct cizinců, kteří pracovali bez povolení. Nyní jim hrozí vyhoštění

Dvanáct cizinců skončilo v rukou policie po kontrole jednoho z výrobních závodů na Rychnovsku. Chyběla jim potřebná pracovní povolení. Pět z nich navíc překročilo povolenou délku pobytu.

Strážníci cizinecké policie v úterý zamířili do jednoho z výrobních závodů na Rychnovsku. Spolu s pracovníky oblastního inspektorátu zde v úterý dopoledne důkladně zkontrolovali sedmdesát čtyři osob, z nichž bylo 71 cizí státní příslušnosti.

Inspektoři se soustředili hlavně na dodržování pobytového režimu cizinců. Zaměřili se také na případné padělání dokladů. Všem cizincům, kteří nepředložili potřebná pracovní povolení, nyní hrozí vyhoštění do zemí jejich původu. Policisté budou v namátkových kontrolách na území Královéhradeckého kraje nadále pokračovat.

Foto Policie ČR

Štítky Cizinecká policie, cizinci, pracovní povolení, zákoník práce, pracovníci, vyhoštění, země původu, inspektoři, inspektorát práce, policie, okres Rychnov nad Kněžnou, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté zadrželi dvanáct cizinců, kteří pracovali bez povolení. Nyní jim hrozí vyhoštění  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.