Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté stále pátrají po Petru Bergerovi, naposledy byl spatřen ve Svobodě nad Úpou

Po Petru Bergerovi z Mladých Buků už trutnovští policisté intenzivně pátrají od 3. července. Devětapadesátiletý muž byl naposledy viděn svým kamarádem 1.července ve Svobodě nad Úpou mezi jednou až půl druhou odpolední, když mířil směrem k vlakové zastávce.

Na pátrání po Petru Bergerovi, vyčlenila trutnovská policie přibližně dvě desítky policistů, včetně policejních psovodů. Ti se hned zkraje měsíce zaměřili na kontrolu cest k Rýchorské boudě a okolí, také na cestu okolo Pekelského vrchu, na okolí Hrádečku a na další místa, kde by se mohl zdržovat. Pátrání bylo zatím bezúspěšné.

Muž byl naposledy spatřen, jak má namířeno 1. července po jedné hodině odpolední směrem k vlakové zastávce. Muž není nebezpečný, ani v ohrožení života.

„Žádáme veřejnost a řidiče jedoucí ze Svobody nad Úpou směrem na hory v tento prázdninový den, kteří si ho všimli, nechť nás informují, na jakém místě ho zahlédli, případně jakým směrem mířil. Tento poznatek by nám pomohl pomoci určit výchozí bod pro další pátrání,“ sdělila policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, hubené postavy. Má šedé vlnité vlasy, plnovous a zelené oči. Na sobě měl v době, kdy byl spatřen, modré rifle, pantofle bez ponožek a zřejmě modro-bílou kostkovanou košili, nic dalšího s sebou mít neměl. „Pokud jste ho viděli, nebo víte, kde se v současné době zdržuje, zavolejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na 974 539 651,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Svoboda nad Úpou, Pekelský vrch, Hrádeček, Petr Berger, pátrání, policie, psovod, vlaková zastávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté stále pátrají po Petru Bergerovi, naposledy byl spatřen ve Svobodě nad Úpou  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.