Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva opilí řidiči, kteří se v Hradci vystřídali v řízení, znají své tresty

O půlnoci ze 4. na 5. září zastavila policejní hlídka u čerpací stanice v ulici Pilnáčkova v Hradci Králové osobní vozidlo značky Volvo se třemi pasažéry. Později se ukázalo, že vůz postupně řídili rovnou dva z nich, oba byli silně opilí. O jejich trestech nakonec soud rozhodoval už ve čtvrtek odpoledne.

Oba jednatřicetiletí muži, kteří pocházejí z východní Evropy, policistům řekli, že oslavovali kamarádovy narozeniny a že na benzínku si jeli koupit cigarety.

Jelikož muž, který řídil jako první, nevěděl, jak zajet ke stojanu, těsně před vjezdem ho vystřídal druhý muž, ten ujel přibližně dvacet metrů, zaparkoval a opět usedl na sedadlo spolujezdce.  

„Muž, který řídil cca dvacet metrů, byl odsouzen k podmíněnému čtyřměsíčnímu trestu s odkladem na dva roky a k zákazu řízení na dva a půl roku. Druhý muž s více promile odešel od soudu s tříletým vyhoštěním, kdy do týdne musí naší republiku opustit a se zákazem řízení na tři roky,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Policie ČR, kontrola, alkohol, Hradec Králové, Volvo Cars, Východní Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva opilí řidiči, kteří se v Hradci vystřídali v řízení, znají své tresty  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.