Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fakultní nemocnice Hradec Králové zrušila infolinku COVID-19. Covidových pacientů je minimum

Pandemickou situaci je třeba stále brát vážně, není už však nutné provozovat infolinku spojenou s onemocněním COVID-19. To je názor Fakultní nemocnice Hradec Králové, která provoz tohoto telefonního čísla ukončila. Za dobu fungování operátoři odpovídali na více než 30 tisíc dotazů.

Telefonní číslo fungovalo každý pracovní den od 7:30 do 15:30. Nejvytíženější byla ze začátku pandemie. Nejčastější dotaz směroval na provoz odběrových center v areálu nemocnice, která zajišťovala testování. Velice často se lidé ptali i na očkování. Během vrcholící pandemie volalo 300 lidí denně.  

“Fakultní nemocnice Hradec Králové eviduje v poslední době pouze jednotky pacientů s COVID-19. Většinou se jedná o lidi se zhoršeným zdravotním stavem kvůli jejich základnímu onemocnění,” uvedl v tiskové zprávě mluvčí nemocnice Jakub Sochor. Odběrová místa fakultní nemocnice jsou stále v provozu.  

Ohodnoť článek

Foto

Štítky FNHK, Hradec Králové, nemocnice, očkování, info, linka, telefon, zrušeno, COVID-19, pandemie, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Jakub Sochor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fakultní nemocnice Hradec Králové zrušila infolinku COVID-19. Covidových pacientů je minimum  |  Koronavirus  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.