Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak pořídit vánoční dárky levně a pohodlně? Nakupujte online

PR článek

Předvánoční shon, davy lidí a nekonečné fronty. Nekazte si letos vánoční svátky stresem a pořiďte dárky z pohodlí domova. Nákupy online vám ušetří čas i peníze. Máme pro vás 5 tipů, které se vám budou hodit nejen o Vánocích.

Hledejte slevové kódy

Než dokončíte objednávku v e-shopu, projděte si slevové kupóny, najdete je většinou na slevových portálech, kterých u nás funguje hned několik. Mezi ty nejznámější patří například Kuponer, Tipli nebo Picodi. Na těchto stránkách nenajdete jen slevové kupóny, ale díky jejich šikovnému filtrování snadno vyhledáte, které e-shopy objednávky doručují zdarma.

Používejte srovnávače

Ať už si chcete přes internet koupit novou elektroniku, deskové hry nebo oblečení, využívejte srovnávače zboží. Ty nabízejí porovnání cen zboží v jednotlivých e-shopech i hodnocení obchodníků. Nejlevnější nákup se ne vždy vyplatí, sledujte proto i recenze zákazníků a všímejte si, jak hodnotí rychlost dodání, způsob reklamace a podobně.

Seznamte se s cashbackem

Ušetřit se dá i jinak než výběrem e-shopu s nejvýhodnější nabídkou. Díky cashbacku neboli zpětnému bonusu za nákup získáte část peněz, které u obchodníka utratíte, zpět. Jestli tak chcete dárky pořídit ještě výhodněji, nakupujte přes cashback portály, jako je například Tipli nebo VratnéPeníze, které vás za každou objednávku v partnerském obchodě odmění. Stačí se jen zaregistrovat na webových stránkách, vyhledat váš oblíbený e-shop a prokliknout se do obchodu. Procenta z nákupu vám pak budou připsána zpět na váš bankovní účet

Nebojte se nakupovat v zahraničí

V zahraničních e-shopech můžete často narazit na zajímavé slevové nabídky. V rámci Evropské unie přitom nemusíte řešit clo ani DPH. Poštovné navíc bývá kolem 200 korun a některé e-shopy dokonce do České republiky doručují zdarma. Kapitolou samou pro sebe jsou pak nákupy z Asie, kde pořídíte takřka všechno, co vás napadne, za pakatel. Nízká cena se ale vždy promítne do kvality a životnosti výrobku.

Nakupujte ve slevách

Využívejte tradiční slevové akce, jako je Black Friday, nejen při nákupu vánočních dárků, ale také dražší elektroniky, sportovních potřeb nebo třeba vybavení do domácnosti. Hlídejte si však, aby uváděné slevy byly skutečné. K ověření ceny využijte srovnávače zboží, kde najdete průměrnou cenu daného výrobku. 

Ohodnoť článek

Štítky vánoční dárek, online nákupy, e-shop, Kuponer, Tipli, Picodi, internetový obchod, Vánoce, Evropská unie, Černý pátek, Asie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak pořídit vánoční dárky levně a pohodlně? Nakupujte online  |  Radilka  |  Drbna  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.