Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Hradecká fakultní nemocnice připravuje postupné obnovení neakutního provozu

Fakultní nemocnice v Hradci Králové, chce pomalu vrátit provoz do starých kolejí. Chystá postupné obnovení po omezeních, které zavedla v polovině března kvůli koronaviru. Na některých pracovištích už jsou obnoveny neakutní operační výkony. Svůj provoz, by měly začít od příštího týdne obnovovat i ambulance.

„Již druhý týden pracujeme na postupné obnově vybraných neakutních operací, které byly zrušeny v souvislosti s epidemií," řekl mluvčí nemocnice Jakub Sochor. Nemocnice zatím o jeden den rozšířila provoz některých operačních sálů a jedná o dalším rozšíření. Neakutní operace, se začaly provádět v kardiologii, gastroenterologii a dalších oborech.

Od minulého týdne nemocnice umožnila otcům účast u porodů. Nadále však trvá zákaz návštěv u pacientů v souladu s nařízením ministerstva zdravotnictví," uvedl mluvčí. Do areálu nemocnice se dá vstoupit pouze hlavní bránou a vchodem ze Sokolské ulice. Jiné vchody do areálu jsou uzavřené.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto fnhk.cz

Štítky nemocnice, Hradec králové, provoz, obnovení, ambulance, koronavir, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Jakub Sochor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silvie Přichystalová

Tak hlavně už otevřete to zbytečně zavřené plicni????

Středa, 22. dubna 2020, 19:02Odpovědět

Hradecká fakultní nemocnice připravuje postupné obnovení neakutního provozu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.