Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Dvorská interna kvůli stoupajícímu počtu případů respiračních onemocnění zakázala návštěvy

Vedení nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem přijalo patření kvůli zvyšujícímu se počtu nemocných respiračními onemocněními. Na interním oddělení jsou minimálně do konce příštího týdne zakázány veškeré návštěvy.

Mnohé nemocnice v Česku zavádějí přísná opatření kvůli rostoucímu počtu pacientů s respiračními onemocněními. Některé z nich přistupují k částečnému omezení návštěv, jiné je zakazují úplně. Cílem těchto kroků je minimalizovat šíření infekcí v prostředí, které je již tak náchylné k nákazám.

Ve Dvoře Králové nad Labem se opatření dotkla zejména interního oddělení, kde jsou návštěvy zcela zakázány až do 7. října. Nemocnice tím reaguje na rapidní nárůst případů respiračních onemocnění, která mohou mít na pacienty oslabené dalšími zdravotními problémy fatální dopad.

Pacienti zůstávají i nadále v rukou zdravotnického personálu, který dbá na jejich bezpečí, zatímco návštěvníci musí počkat, než se situace zlepší. Některé nemocnice zvažují i další opatření, pokud se zdravotní stav populace během podzimu nezlepší.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com/TungArt7

Štítky interna, nemocnice, pacient, návštěva, Dvůr Králové nad Labem, zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvorská interna kvůli stoupajícímu počtu případů respiračních onemocnění zakázala návštěvy  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.