Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pouť omezí dopravu a parkování v centru Náchoda

Zaparkovat v těchto dnech v Náchodě bude pro některé řidiče tvrdý oříšek. O víkendu tu proběhne Vavřinecká pouť, se kterou souvisí i dopravní omezení ve městě. Víc vidět budou i policisté.

Kolotočáři zaplnili Masarykovo náměstí se svými pouťovými atrakcemi, které jsou už ode dneška v provozu. Naplno se pouť rozjede o nadcházejícím víkendu.

Od středy 4.8. až do 10. 8. platí částečná uzavírka Masarykova náměstí, ulic Poštovní a Tyršova a parkoviště v ulici Riegrova v Náchodě. Řidiči budou muset být opatrní, protože se v ulicích a na Masarykově náměstí bude pohybovat větší množství lidí. Ve dnech 8.-9. 8. 2020 ale dojde k uzavírce úplné.

Do terénu se chystají i policisté. „Bude zvýšená hlídková činnost jak dopravní, tak i pořádkové policie. Počítáme s tím, že se zvýší počet lidí v ulicích města. Policisté budou dohlížet na veřejný pořádek, bezpečí a plynulost, bezpečnost v dopravě a na dodržování všech platných nařízení,“ říká mluvčí policie Eva Prachařová.

Lidé by měli při cestě do centra Náchoda respektovat dopravní značení, dbát pokynů policistů i pořadatele a parkovat na místech k tomu určených.

Podle zjištění Hradecké Drbny budou moci návštěvníci využít hned několika parkovišť poblíž centra. Například parkoviště u Bílé růže, nebo před náměstím u bývalé Tepny.

Ohodnoť článek

Foto mestonachod.cz

Štítky Vavřinecká pouť, Náchod, parkování, omezení dopravy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pouť omezí dopravu a parkování v centru Náchoda  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.