Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hradecká Flošna zítra zahajuje sezónu. Otevřou se i Slunná loučka a krytý plavecký bazén

Zítřek už bude patřit milovníkům vody a plavání. V Hradci Králové se otevře 50 metrový plavecký areál i Slunná loučka na Eliščině nábřeží. Své brány otevře i Flošna včetně welness studia. Vše bude fungovat v omezeném režimu v souvislosti s hygienickými požadavky Ministerstva zdravotnictví.

50 metrový plavecký bazén i dětský bazének budou otevřeny ve všední dny od 6 do 21 hodin. O víkendech od 10 do 20 hodin. Otevřeny nebudou parní kabiny. Pokud bude přát počasí, Slunná loučka bude otevřena denně od 10 hodin. Bohužel ale bez mlhoviště, které spadá do rizikových atrakcí.

Cena vstupného do plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, se nemění. „Ceník jsme měnili k 1. lednu. Ceník tak po koronaviru zůstane stejný," řekl vedoucí plaveckého areálu Stanislav Bydžovský.

Od zítřejšího dne bude v budově Městských lázní fungovat ubytovna, všechny ostatní služby už jsou otevřené. Prostor finské sauny bude otevřený od pondělí každý den, ale až od 14.00. Vlastní aquacentrum v Městských lázních zůstane do konce června uzavřené.

Zítra otevře i Flošna

Areál letního koupaliště bude otevřen zatím od 10 do 18 hodin. K dispozici bude už i welness studio, ale bez parních kabin. Podle provozovatele se čas otevření i uzavření může ještě změnit v závislosti na počasí. Aktuální informace jsou na webu areálu. Návštěvníci budou moci využívat nadále kurty na plážový volejbal nebo stůl na stolní tenis.

Vstupné na Flošnu v letošní sezóně podraží v průměru o 5,2 procenta, maximálně o šest korun pro jednotlivé celodenní vstupné. Například celodenní vstupné pro dospělého placené hotově nebo městskou kartou se zvýší o pět korun na 150 korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky Flošna, Městské lázně, Slunná loučka, bazén, otevření, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká Flošna zítra zahajuje sezónu. Otevřou se i Slunná loučka a krytý plavecký bazén  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.