Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Máte už aplikaci Moje dm od dm drogerie? Užijte si snadné nakupování, inspiraci a novinky

PR článek

Rychlé a snadné objednání produktů online. Všechny eKupony při ruce. Označení oblíbených produktů. Ověření jejich dostupnosti v prodejně. To je ve zkratce aplikace Moje dm, díky které si nakupování opravdu užijete.

Díky aplikaci Moje dm, kterou si snadno stáhnete do svého mobilního telefonu, bude váš nákup mnohem jednodušší. Aplikace totiž nabízí nejen vytvoření nákupního seznamu, který poté využijete v prodejně, je ale ideální i pro nákup přímo v aplikaci. Využít ji pak můžete i pro službu expresního vyzvednutí v prodejně. Vaše oblíbené produkty si navíc můžete označit, a tak je budete mít stále po ruce.

Přihlásit se do aplikace je jednoduché. Po stažení si vytvoříte dm zákaznické konto, které následně propojíte se svou dm active beauty kartou. Díky tomu pak budete moci využívat všechny výhody věrnostního programu na jednom místě přímo v aplikaci Moje dm.

V aplikaci najdete exkluzivní eKupony, které můžete uplatnit při svém příštím nákupu. Všechny je jednoduše aktivujete v kuponovém centru a při platbě u pokladny načtete věrnostní kartu z aplikace Moje dm. To ale není vše, co umí. Používat můžete například čtečku čárových kódů, díky které zjistíte více informací o jednotlivých produktech a jejich dostupnosti. Pouze v aplikaci můžete také sledovat živé vysílání dmLIVE, kde se dozvíte novinky o produktech v prodejnách dm, ale také tipy a triky v líčení, výživě nebo úklidu. Diváci živého vysílání navíc získají další exkluzivní eKupony.

Kromě nakupování nabízí aplikace i zajímavé beauty nebo výživové tipy, aktuální journal a možnost vyzkoušet nové produkty, které aplikace vybere přímo vám na míru.

Aplikace Moje dm je dostupná v Apple store nebo na Google Play.

Ohodnoť článek

Štítky dm drogerie, Moje dm, aplikace, výhody, nákupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Máte už aplikaci Moje dm od dm drogerie? Užijte si snadné nakupování, inspiraci a novinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.