Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vůbec jsem to nečekala, raduje se Simona Cháberová. S Drbnou vyhrála iPhone 14

Jako jedna v 2538 lidí vyplnila formulář, kterým Drbna získala zpětnou vazbu od čtenářů. Že by ale mohla vyhrát nový iPhone 14, to Simonu Cháberovou z Liberce snad ani nenapadlo. Ale stalo se a pravidelná čtenářka Liberecké Drbny už se z telefonu raduje. „Spíš mi ho asi bude chtít vzít syn,“ smála se, když si v liberecké redakci výhru převzala.

„Libereckou Drbnu čtu pravidelně, hodně mě zajímají například tipy na kulturní akce,“ říká Simona Cháberová. Díky tomu si všimla i formuláře, kterým vydavatelství Trima News chce porozumět potřebám, hodnotám, preferencím a chování svých čtenářů. „Řekla jsem si, proč to nezkusit,“ dodala.

Nikdy před tím přitom v žádné soutěži neuspěla. A tak výhře na Drbně zpočátku ani nechtěla věřit. „Vůbec jsem tomu nevěřila, myslela jsem si, že je to nějaký fake,“ směje se. Jenže pak výsledek viděla i na Instagramu, a tak nakonec uvěřila, že získala nový iPhone 14.

Drbnu tak bude číst i nadále. Kromě tipů z kultury ji zajímají i další témata. „Sledovala jsem třeba i návštěvu prezidenta Pavla na Liberecku,“ usmívá se.

Soutěž o iPhone 14 pořádalo vydavatelství Trima news v rámci průzkumu, který navrhla jménem Drbny FT Strategies, poradenská skupina pro růst předplatného Financial Times.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky iPhone14, Simona Cháberová, výhra, Liberecká Drbna, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vůbec jsem to nečekala, raduje se Simona Cháberová. S Drbnou vyhrála iPhone 14  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.