Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Papírové tašky atypických rozměrů si nechte vyrobit v Ottově tiskárně

PR článek

Představte si tiskárnu s rodinnou atmosférou, kde Vás denně uvítají s milým úsměvem, ochotou a vždy připraveni udělat maximum pro splnění Vašich přání. To je Ottovka, která sídlí v pražských Malešicích a na polygrafickém trhu působí více než 22 let.

Tuto tiskárnu založili v červnu 1999 tři chlapi, kteří již nějaký ten rok zkušeností v polygrafii měli rozhodně za sebou. Po několik let měla Ottova tiskárna provozovnu v Holešovicích nedaleko Vltavy. A právě blízkost Vltavy se opakovaně ukázala jako riziková. Po povodních v roce 2002 a 2012 se majitelé rozhodli změnit působiště a přesunuli celý provoz do Malešic, kam voda nemůže. Na současné adrese má dnes Ottovka celý provoz pěkně pod jednou střechou.

Administrativní úsek, provoz s ofsetovými stroji, provoz s digitálními stroji i celé výsekové centrum a také knihárnu. Zároveň na této adrese je i planžetárna, kde se vyrábí výsekové formy pro tvarový výsek papíru či lepenky. Výroba je tedy kompletní. A co všechno si v Ottovce můžete nechat vyrobit? Většinu tiskovin a také jedinečné papírové tašky, které zde vyrábí od A do Z. Zkrátka vezmou bílý arch papíru, ten dle přání zákazníka potisknou, povrchově upraví, vyseknou, složí, slepí, naděrují a dozdobí textilní šňůrkou či atlasovou stuhou. Vše je ruční práce zkušených pracovníků a papírové tašky z Ottovky jsou skutečně jedinečné.

Takhle vypadá výroba papírové tašky v Ottovce. Podívejte se na VIDEO.

A proč vyrábět tašky právě v Ottovce?

Udělají Vám tu tašky přímo na míru. Potřebujete tašku na dokumenty, na lahev, na hodinky nebo třeba na dort? Žádný problém. V Ottově tiskárně Vám vyrobí jakékoliv tašky atypických rozměrů, tašky pro vysokou zátěž, a dokonce i papírové tašky vhodné k vodě. A pokud Vás zajímá, jak taková papírová taška postupně vzniká, zhlédněte video na: 

Jakýmsi maskotem této firmy je tiskař Ottík, který „Neimprovizuje, prostě tiskne“. A tento slogan je také hlavním mottem produktového webu www.tisknu.cz, jehož je Ottovka provozovatelem. Na tomto webu si jednoduše dle předem předefinovaných parametrů můžete zadat kvalifikovanou poptávku, kterou Vám obratem zpracují a pokud budete mít zájem i velmi rychle vytisknou. Objednat si můžete vizitky, samolepky, letáčky, brožury, visačky, plakáty, pozvánky, kalendáře nebo již zmíněné tašky a mnoho dalších produktů z papíru.

Obecně se dá říct, že tiskoviny ve vyšších nákladech Vám vyrobí na ofsetových tiskových strojích a tiskoviny v nižších nákladech vytisknou stroje digitální. Každopádně v Ottovce Vám tiskoviny zpracují od grafického návrhu až po konečné knihařské zpracování a případně i distribuci na různé lokace dle Vašich potřeb. Mimo výše uvedené aktivity provozuje Ottovka ještě e-shop s hotovými papírovými taškami www.hotovetasky.cz, kde si můžete objednat dárkové papírové tašky k nejrůznějším účelům.

Na stránkách www.ottovka.cz se také více dozvíte o historii firmy a můžete zde lépe proniknout do tajů samotné výroby papírových tašek.

A jaká je spolupráce s Ottovkou? Velmi příjemná, ale to už můžete posoudit na základě vlastní zkušenosti každý sám…

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky papírová, taška, výroba, Ottova tiskárna, Malešice, papír, Vltava, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Papírové tašky atypických rozměrů si nechte vyrobit v Ottově tiskárně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.