Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sazka ve spolupráci s Balíkovnou rozšiřuje službu na svých terminálech o možnost podání zásilky

PR článek

Nechce se vám s balíkem na poštu, kterou máte daleko, zato máte ve svém okolí prodejnu s terminálem Sazky, která podporuje službu Balíkovna? V takovém případě, od 1. listopadu 2021, můžete svoji zásilku k odeslání donést právě sem!

Přečtěte si také: Vyzvedávejte své zásilky pohodlně na prodejnách s terminálem Sazky

Je to levné, pohodlné a flexibilní. Takové je posílání zásilek přes prodejny s terminálem Sazky, které poskytují službu Balíkovna. Mnoho z nich má otevřeno i ve večerních hodinách a také o víkendu, nebo dokonce 24/7! Zásilku si tedy připravíte v pohodlí domova a odevzdáte v čase, který se hodí právě vám.

Stovky míst po celé ČR

Svůj balík navíc můžete odevzdat téměř na každém rohu. Balíkovna je dostupná na zhruba 1 500 prodejnách s terminálem Sazky a mnoho dalších ještě do konce roku přibude. Klikněte pro nejbližší Balíkovnu na prodejnách s terminálem Sazky

Jak podání balíku na prodejnách Sazky funguje?

Aby byla zásilka na terminálu přijata, je nutné ji opatřit správným adresním štítkem. Ten si pohodlně vygeneruje jak na webových stránkách České pošty, tak také v její mobilní aplikaci. V aplikaci také uhradíte poštovné, jehož cena začíná na velice příznivých 65 Kč za zásilku.

Pak už jen stačí zajít na nejbližší místo s terminálem Sazky, kde vaši zásilku převezmou, naskenují a předají do přepravy České poště.

Hlavní výhody proč využívat službu Balíkovna na terminálech Sazky

1. Díky téměř 1 500 prodejnám s naším terminálem, které tuto službu poskytují, je služba dostupná skoro na každém rohu. Počet míst navíc neustále rozšiřujeme.
2. Mnoho našich prodejních míst má otevřeno i ve večerních hodinách, o víkendech nebo 24/7, a tak můžete zásilku poslat, kdy se vám to hodí vám.
3.  Pohodlné vytvoření adresního štítku a platba poštovného v mobilní aplikaci České pošty.
4.  Výhodná cena podání od 65 Kč za balík.

Jak už určitě víte, na vybraných prodejnách s terminálem Sazky můžete zásilky nejen posílat, ale také si je tu vyzvedávat. Stačí ve svém oblíbeném e-shopu jako způsob dopravy zvolit Balíkovnu  a následně si ze seznamu vybrat nejbližší prodejnu s terminálem Sazky. Po uložení zásilky na vybraném místě obdržíte zprávu buď emailem nebo SMS, která obsahuje i unikátní PIN kód, díky němuž si zásilku vyzvednete buď vy, nebo popřípadě některý ze členů vaší domácnosti.

Odevzdejte a vyzvedávejte balíky na každém kroku

Prodejny s terminálem Sazky, odkud můžete své zásilky v rámci Balíkovny jak posílat, tak i vyzvedávat, jsou označené samolepkou Balíkovna. Ještě nevíte, kde je ta nejbližší? Najděte si ji na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Ohodnoť článek

Štítky Sazka, Balíkovna, Česká pošta, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sazka ve spolupráci s Balíkovnou rozšiřuje službu na svých terminálech o možnost podání zásilky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.